Reviews

For translation you can choose your language with the translation button in the top right corner

Average rating:  
 160 reviews
by Anne Nieuwejaers on DailyKaat

Het is jammer dat er geen badkamer is, geen lavabo (om je tanden te poetsen gebruik je de pompbak van de kitchenette), het toilet is boven op het gelijkvloers! Je slaapt in de kelder, geeft een oncomfortabel gevoel!

by Oscar on DailyKaat

het was heerlijk zoals altijd

by Dalene Wheeler on DailyKaat
a wonderful experience

My sister and I stayed for several days at DailyKaat and it was a wonderful experience. Kathrine was such a gracious hostess. She helped us with navigating the city and answered all our questions. We are from USA and being in Netherlands was a perfect holiday. We recommend DailyKaat to anyone who wants cleanliness, comfort and great hospitality.

by Willy on DailyKaat
Heerlijk verblijf, met veel vrijheid

Heerlijk verblijf, van alle gemakken voorzien. De vrijheid, zonder bemoeienis van de eigenaar. Maar met hulp waar nodig is. Voor mensen die slecht ter been zijn is de trap naar het souterain wat lastig, de wc is boven kan dan vervelend kan zijn .

by Luca on DailyKaat
Sehr sauber

Sehr sauber, sehr nett und unkompliziert sehr zu empfehlen

by Hannie Boon on DailyKaat

Wat een prachtige plek . En wat een warm welkom

by Christoph on DailyKaat

Fijne studio voor kort en lang verblijf. Handig centraal gelegen.

by Céline on DailyKaat
Je vous le recommande!

“Merci pour l’accueil, le logement était très bien, propre et très accueillant. Je vous le recommande!”

by José on DailyKaat
In één woord: TOP

Met vriendinnen heerlijk midweek gefietst in de prachtige omgeving. Wij hebben in Bloemendaal/Zandvoort duinen, maar hoe gaaf hier ook midden in Soest!Op aanraden van Katrien mooie fietstocht over de vliegbasis Soesterberg gemaakt, heel mooi, met op de achtergrond het gezang van de veldleeuwerik. Ondergaande zon aldaar meegemaakt. Lekker en leuk gegeten bij Sabrosa (loopafstand), heerlijk geslapen in goede bedden. Fris de dag begonnen met geweldige douche en koffie op eigen terrasje. In één woord: TOP en veel dank voor de goede verzorging, groet José, Erika en Manon

by Corien on DailyKaat
Late aankomst was door sleutelkastje geen probleem.

Positieve ervaringenMooi sousterrain met wel voldoende licht door de openslaande deuren naar het terras. Huiselijke inrichting, met alles wat nodig is voor een prettig verblijf, tot DVD's en spelletjes aan toe! Late aankomst was door sleutelkastje geen probleem.Verbeterpunt(en)Denk er aan de wekker te checken, dat hij niet per ongeluk nog ingesteld staat op de tijd van vorige matineuze bewoners!

Page 1 of 16:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Simple Business by Nimbus Themes
Powered by WordPress